Sponsoren - Raven

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoren


Sponsoren, een onmisbare pijler voor onze club!


De sponsors van VV De Raven zijn een onmisbare pijler voor onze club. Op onze beurt bieden wij iedere  sponsor de gelegenheid zich te promoten. De sponsor levert op zijn beurt een bijdrage aan de gemeenschap, hetgeen een positieve associatie en goodwill oplevert bij de leden en bezoekers van ons sportpark.

Onze doelstelling is het opbouwen van een gezellig en doeltreffend netwerk binnen en buiten VV De Raven met als missie het verder verbeteren van de uitstraling en de sfeer van de vereniging, zodat de binding en betrokkenheid van de leden en sponsoren worden vergroot en de continuïteit van de vereniging wordt gewaarborgd. Daarnaast willen wij het sponsornetwerk uitbreiden en de bedrijvigheid binnen en buiten de vereniging bevorderen.

Er zijn binnen onze vereniging tal van mogelijkheden voor sponsoring. We hebben een matrix opgesteld met verschillende sponsorpakketten. De verschillende opties zijn onder andere hoofdsponsor, stersponsor of elftalsponsor maar ook een reclamebord behoort tot de keuze. 

Om onze dankbaarheid te tonen en een betrokken sponsornetwerk in stand te houden, organiseren wij jaarlijks een aantal sponsoractiviteiten en betrekken wij de sponsoren bij diverse evenementen.

Wilt u ook sponsor worden en deel uitmaken van ons enthousiaste sponsornetwerk?
Wij ontmoeten u graag bij VV De Raven!

 
Voor meer informatie kunt u terecht bij :
Stephan Frenken
Voorzitter Sponsorcommissie
sponsorcommissie@deraven.nlDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!